Van kralendoos naar goldilocks

Van kralendoos naar goldilocks

Er was eens….

Toen ik voor mijn achtste verjaardag een kralendoos kreeg kon ik mijn geluk niet op. Daar is mijn liefde voor het maken van mooie sieraden geboren.
Van mijn eerste creaties als kind tot mijn studentenbaan bij een kralenwinkel in Leiden.
Ik studeerde af en werd juf op een basisschool in Amsterdam. Daar werk ik inmiddels vijftien jaar en nog steeds met heel veel plezier.
En ondertussen bleven sieraden altijd mijn aandacht trekken. Niets zo leuk als elk life-event te ‘versieren’ met een mooi aandenken.

Omdat mijn liefde voor sieraden al mijn hele leven zo diep zit wilde ik heel graag het lesgeven gaan combineren met het ontwerpen, maken en verkopen van sieraden. De ontwerpopleiding in Schoonhoven, die mijn man mij voor mijn 40e verjaardag cadeau deed was het laatste zetje om voor mijn droom te gaan.

Zo ontstond Goldilocks. Omdat ik graag gouden sprookjes vertel in de klas, zoals Goudlokje en omdat de gouden vintage locks uit Engeland een van mijn eerste en favoriete vintage vondsten werd.

Antiek en vintage

Het liefst combineer ik antieke en vintage hangers met mijn eigen ontwerpen waarin ik graag edelstenen, koraal en parels verwerk.
Ik werk samen met een ervaren goudsmid en een lasersnijder voor mijn 2D ontwerpen.
Dat mijn idee aanslaat, geeft mij zo’n kick.
En steeds meer mensen weten me te vinden. Inmiddels heb ik al veel geheime afspraakjes gehad om samen een bijzonder sieraad voor iemand te bedenken. Zo leuk om aan een dierbare verrassing mee te werken!

Ik heb veel eigen ontwerpen maar ik kan ook meedenken over hoe we het net even anders kunnen doen.

Laat ons weten wat jij wilt!

Heb je een vraag over een sieraad?
Neem gerust contact met ons op. We zullen zo snel mogelijk reageren!

Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Fill out this field
Menu